Consultatiebureau Algemene informatie


Contactgegevens

In SGE Stratum kun je terecht bij de GGD Jeugdgezondheidszorg 0-18 jaar.
Wij volgen alle kinderen in onze regio vanaf hun geboorte tot hun achttiende jaar. Je kunt bij onze jeugdgezondheidszorg terecht met vragen over het opgroeien, de gezondheid en de opvoeding van jouw kind en ook kun je jouw kind laten inenten volgens het Rijksvaccinatieprogramma. Tevens volgen wij de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van je kind.

Bij de jeugdgezondheidszorg werken assistenten, doktersassistenten, verpleegkundigen jeugdgezondheidszorg en jeugdartsen. Wees welkom op ons consultatiebureau of maak een afspraak met de jeugdarts of jeugdverpleegkundige van jouw school.

We helpen je als dat nodig is: wij zijn er voor jou en je kind.

Website GGD Jeugdgezondheidszorg
Contact

Telefoon
088 0031 414 (alleen tijdens kantooruren)

Adres
Thomas à Kempislaan 21-05
5643 NR Eindhoven

Inschrijven SGE Stratum Toon adres op kaart
Delen

Uitgelicht
Veiligheidsregels
Veiligheidsregels
Geplaatst: 12 februari 2024

We behandelen uw medische hulpvraag met zorg en respect, en we vragen u hetzelfde te doen met onze hulpverleners en andere patiënten.

Informatie bevolkingsonderzoek borstkanker Eindhoven
Informatie bevolkingsonderzoek borstkanker Eindhoven
Geplaatst: 8 februari 2024

Bevolkingsonderzoek Nederland is een screeningsorganisatie die in opdracht van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), het bevolkingsonderzoek borstkanker, baarmoederhalskanker-, en -darmkanker organiseert.

Nieuwe inlogmethode Spreekuur.nl
Nieuwe inlogmethode Spreekuur.nl
Geplaatst: 23 januari 2024

Vanaf woensdag 31 januari verandert de inlogmethode van Spreekuur.nl. Op dit moment logt u in met uw e-mailadres en persoonlijke wachtwoord. Vanaf 31 januari 2024 stappen ze over op een veiligere manier van inloggen, namelijk het inloggen met DigiD.