For English, please use Google Translate (in the right corner of this page).

Goede voornemens gemaakt na de vakantie, om op een leuke manier gezonder te gaan leven? Kom dan naar de informatiebijeenkomst over StratumVitaal!

 

Wilt u ook weten hoe u door meer te bewegen heel eenvoudig gratis gezonde producten en diensten kunt verdienen? Kom dan op zaterdag 5 oktober naar de informatiebijeenkomst over StratumVitaal, u bent van harte welkom!

 

Leer meer over:

• de GRATIS app waarmee je fitcoins kunt verdienen

• wat je met de fitcoins kunt ‘kopen’

• workshops over gezonde leefstijl: leuk en makkelijk

• je echte ‘fitleeftijd’ in vergelijking met je kalenderleeftijd

• en nog veel meer!

 

Wees welkom op deze gratis bijeenkomst!

Zaterdag 5 oktober, 10.00 - 13.00 uur

FAB28, Fabritiuslaan 28, Eindhoven

Delen

Informatie

Geplaatst
6 september 2019

Onderwerp(en)
Gezondheidstips, In uw wijk, Zelfmanagement
Uitgelicht
Online uw medische gegevens bekijken
Online uw medische gegevens bekijken
Geplaatst: 30 juli 2020

Het advies is nog steeds om niet zomaar naar het centrum te komen. Neem altijd eerst telefonisch contact op. In de centra wordt 1,5 meter afstand gehanteerd. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen adviseren wij, zeker nu, gebruik te maken van de digitale mogelijkheden van het centrum.

Verstandig zonnen
Verstandig zonnen
Geplaatst: 30 juli 2020

Met mooi weer is het belangrijk verstandig te zonnen! Wij hebben (in samenwerking met Thuisarts) tips voor u op een rij gezet.

Volg je zorg
Volg je zorg
Geplaatst: 29 juli 2020

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan als u plotseling op de huisartsenpost of Spoedeisende Hulp zit: Volg je zorg!

Positieve gezondheid
Positieve gezondheid
Geplaatst: 28 juli 2020

Gezondheid is veel breder dan alleen de lichamelijke kant. Het gaat ook over bijvoorbeeld uw grenzen kennen. Lekker in uw vel zitten. Het gevoel van controle hebben over uw leven. En mee kunnen doen. Om deze reden werken we in het gezondheidscentrum met Positieve Gezondheid.

Herstelzorg COVID-19
Herstelzorg COVID-19
Geplaatst: 27 juli 2020

Heeft u last van klachten na een corona-besmetting? SGE heeft fysiotherapeuten die speciaal opgeleid zijn om u te begeleiden naar herstel. De therapie helpt patiënten als ze beperkingen ondervinden na COVID-19, zoals gewrichtspijn en/of stijfheid, afname van uithoudingsvermogen en/of spierkracht en problemen met ademhaling.

Psychische gezondheid jongeren
Psychische gezondheid jongeren
Geplaatst: 23 juli 2020

In april hebben we een oproep gedaan onder jongeren (16-25 jaar) om een vragenlijst in te vullen. Met de vragenlijst heeft Universiteit Maastricht in kaart kunnen brengen hoeveel jongeren psychische problemen ervaren en wat hun behoefte aan ondersteuning is vanuit het gezondheidscentrum. Maar liefst meer dan 300 jongeren hebben de vragenlijst ingevuld!