De teams van onze fysiotherapeuten zijn opnieuw samengesteld en verdeeld over onze gezondheidscentra. Hiermee verwachten we beter in te kunnen spelen op de vraag naar fysiotherapie per wijk in Eindhoven.  

Nieuwsgierig welke fysiotherapeut per 1 februari a.s. in uw gezondheidscentrum werkt? Zie onderstaand schema: 

SGE Stratum 

Tom Kemps
Aimee van de Heijden
Cecile van Riet
Lisa van Overdijk 

SGE Tongelre                

Lisa van Overdijk
Brechje de Vries  
SGE De Akkers 

Saskia Heestermans
Brechje de Vries
Lisa van Overdijk
Carolien van Heijkoop

SGE Orion

Dorien Slaats
Wendy van de Weijdeven
Imke Sweegers
Amir Gharamani

SGE De Parade 

Aidan Harrison
Yvonne Tijssen
Dorien Slaats

SGE Woensel

Kelsey Wijers
Paul Nijssen
Jullienne Kerkhofs

SGE Prinsejagt 

Marlou Pijnenburg
Vincent Gerris
Jopie Spoorenberg
Kitty van Gerwen 

SGE Strijp 

Henk van den Bogaart
Marieke Bakker
Anton van den Bosch 

SGE Sibelius

Stijn Gevers
Marlies de Bakker 

SGE Meerhoven  Jolijn van Osta
Susanne van den Heuvel
Lonneke van Herel 

Bezoekt u in de eerste twee weken van februari een van onze fysiotherapeuten op de nieuwe werkplek? Dan ontvangt u als kennismaking een SGE sportbidon! Wij staan graag voor u klaar!Delen

Informatie

Geplaatst
15 januari 2019

Onderwerp(en)
In uw wijk, Patiëntenbelangen
Uitgelicht
Jaarbeeld 2019
Jaarbeeld 2019
Geplaatst: 26 mei 2020

Met trots presenteren we u het SGE jaarbeeld 2019! In dit digitale document komen onze patiënten, Raden en medewerkers aan het woord over de belangrijkste ontwikkelingen in het afgelopen jaar. Veel leesplezier!

Check de sport- en beweegtips
Check de sport- en beweegtips
Geplaatst: 22 mei 2020

Dat u door voldoende te bewegen gezond, fit en vrolijk kunt blijven, dat wisten we al. Zo wordt de kans op hoge bloeddruk, hart- en vaatzieken, longklachten, depressie, suikerziekte en vele andere chronische ziekten door bewegen en sporten op langere termijn stukken kleiner. Echter, in deze tijden van het coronavirus, komt bewegen en sporten onder druk te staan. Samen met het Amsterdam Universitair Medisch Centrum, de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond, de Vereniging voor Sportgeneeskunde, heeft NOC*NSF een document opgesteld met sport- en beweegadviezen in tijden van het coronavirus.

Vacaturenieuws
Vacaturenieuws
Geplaatst: 22 mei 2020

SGE is op zoek naar huisartsen voor een aantal locaties in Eindhoven. Elk gezondheidscentrum van SGE heeft zijn eigen identiteit en dynamiek. Dit is afhankelijk van de wijk waarin het centrum is gevestigd, de patiëntenpopulatie, de grootte van het centrum en de collega’s.

Veilig naar de fysiotherapeut
Veilig naar de fysiotherapeut
Geplaatst: 22 mei 2020

Goed nieuws: de fysiotherapeuten van SGE mogen sinds 1 mei weer patiënten behandelen. Natuurlijk zorgen we dat uw bezoek veilig is volgens de richtlijnen van het RIVM. Daar hebben we uw hulp bij nodig. Lees in dit artikel meer over de spelregels rondom uw bezoek.

Lees het digitale magazine: Fit tijdens corona
Lees het digitale magazine: Fit tijdens corona
Geplaatst: 19 mei 2020

Een 6-tal betrokken studenten van Fontys vroeg zich af hoe ze tijdens deze Coronacrisis een bijdrage kunnen leveren aan de gezondheid van ons allemaal. Ze hebben - samen met een aantal SGE zorgprofessionals - een lezenswaardig en kleurrijk magazine gemaakt. Dit om ons op een positieve manier door deze bijzondere periode heen te loodsen, met wat extra zorg voor uzelf.

Een afspraak in het gezondheidscentrum?
Een afspraak in het gezondheidscentrum?
Geplaatst: 28 april 2020

Heeft u een gezondheidsklacht of wilt u een afspraak maken bij de huisarts, praktijkondersteuner, fysiotherapeut of andere zorgverlener in het centrum? Bel eerst voor een afspraak. Heeft u een afspraak in het centrum? We hebben de volgende maatregelen voor uw en onze veiligheid.