Wordt u in ons gezondheidscentrum behandeld voor uw chronische aandoening Diabetes, COPD, Astma of Hart- en vaatziekten? Dan sturen we u wellicht binnenkort een e-mail met een uitnodiging voor deelname aan een onderzoek naar uw ervaringen met onze zorg.

wij vinden het belangrijk dat onze zorg voor chronische aandoeningen van goede kwaliteit is en aansluit bij uw verwachtingen. Daarom zijn we benieuwd naar uw ervaringen met de zorg die u krijgt. Dat gebeurt middels een onderzoek.

Waarvoor worden mijn onderzoeksresultaten gebruikt?
De anonieme resultaten worden gebruikt om onze zorg te verbeteren.

Anonimiteit en privacy
Uw gegevens worden verzameld en verwerkt door een onafhankelijk en gecertificeerd onderzoeksbureau Qualizorg. Alle gegevens die u verstrekt, worden strikt vertrouwelijk behandeld. Geen enkele zorgverlener kan achterhalen wat u persoonlijk heeft geantwoord.

Meedoen aan dit onderzoek is geheel vrijwillig en heeft geen gevolgen voor uw behandeling. Het is niet mogelijk om de vragenlijst aan iemand anders door te geven. Het is namelijk belangrijk dat de vragenlijst wordt beantwoord door de persoon die zorg voor een chronische aandoening ontvangt. U mag de vragenlijst wel samen met iemand invullen.

Hoe kunt u meedoen?
U ontvangt een e-mail van uw huisarts met het verzoek om akkoord te geven voor het toesturen van de vragenlijst. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten.

Uw deelname wordt erg op prijs gesteld.Delen

Informatie

Geplaatst
26 september 2016

Onderwerp(en)
Diabetes, Hart- en vaatziekten, Longzorg
Uitgelicht
Jaarbeeld 2019
Jaarbeeld 2019
Geplaatst: 26 mei 2020

Met trots presenteren we u het SGE jaarbeeld 2019! In dit digitale document komen onze patiënten, Raden en medewerkers aan het woord over de belangrijkste ontwikkelingen in het afgelopen jaar. Veel leesplezier!

Check de sport- en beweegtips
Check de sport- en beweegtips
Geplaatst: 22 mei 2020

Dat u door voldoende te bewegen gezond, fit en vrolijk kunt blijven, dat wisten we al. Zo wordt de kans op hoge bloeddruk, hart- en vaatzieken, longklachten, depressie, suikerziekte en vele andere chronische ziekten door bewegen en sporten op langere termijn stukken kleiner. Echter, in deze tijden van het coronavirus, komt bewegen en sporten onder druk te staan. Samen met het Amsterdam Universitair Medisch Centrum, de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond, de Vereniging voor Sportgeneeskunde, heeft NOC*NSF een document opgesteld met sport- en beweegadviezen in tijden van het coronavirus.

Vacaturenieuws
Vacaturenieuws
Geplaatst: 22 mei 2020

SGE is op zoek naar huisartsen voor een aantal locaties in Eindhoven. Elk gezondheidscentrum van SGE heeft zijn eigen identiteit en dynamiek. Dit is afhankelijk van de wijk waarin het centrum is gevestigd, de patiëntenpopulatie, de grootte van het centrum en de collega’s.

Veilig naar de fysiotherapeut
Veilig naar de fysiotherapeut
Geplaatst: 22 mei 2020

Goed nieuws: de fysiotherapeuten van SGE mogen sinds 1 mei weer patiënten behandelen. Natuurlijk zorgen we dat uw bezoek veilig is volgens de richtlijnen van het RIVM. Daar hebben we uw hulp bij nodig. Lees in dit artikel meer over de spelregels rondom uw bezoek.

Lees het digitale magazine: Fit tijdens corona
Lees het digitale magazine: Fit tijdens corona
Geplaatst: 19 mei 2020

Een 6-tal betrokken studenten van Fontys vroeg zich af hoe ze tijdens deze Coronacrisis een bijdrage kunnen leveren aan de gezondheid van ons allemaal. Ze hebben - samen met een aantal SGE zorgprofessionals - een lezenswaardig en kleurrijk magazine gemaakt. Dit om ons op een positieve manier door deze bijzondere periode heen te loodsen, met wat extra zorg voor uzelf.

Een afspraak in het gezondheidscentrum?
Een afspraak in het gezondheidscentrum?
Geplaatst: 28 april 2020

Heeft u een gezondheidsklacht of wilt u een afspraak maken bij de huisarts, praktijkondersteuner, fysiotherapeut of andere zorgverlener in het centrum? Bel eerst voor een afspraak. Heeft u een afspraak in het centrum? We hebben de volgende maatregelen voor uw en onze veiligheid.