Wordt u in ons gezondheidscentrum behandeld voor uw chronische aandoening Diabetes, COPD, Astma of Hart- en vaatziekten? Dan sturen we u wellicht binnenkort een e-mail met een uitnodiging voor deelname aan een onderzoek naar uw ervaringen met onze zorg.

wij vinden het belangrijk dat onze zorg voor chronische aandoeningen van goede kwaliteit is en aansluit bij uw verwachtingen. Daarom zijn we benieuwd naar uw ervaringen met de zorg die u krijgt. Dat gebeurt middels een onderzoek.

Waarvoor worden mijn onderzoeksresultaten gebruikt?
De anonieme resultaten worden gebruikt om onze zorg te verbeteren.

Anonimiteit en privacy
Uw gegevens worden verzameld en verwerkt door een onafhankelijk en gecertificeerd onderzoeksbureau Qualizorg. Alle gegevens die u verstrekt, worden strikt vertrouwelijk behandeld. Geen enkele zorgverlener kan achterhalen wat u persoonlijk heeft geantwoord.

Meedoen aan dit onderzoek is geheel vrijwillig en heeft geen gevolgen voor uw behandeling. Het is niet mogelijk om de vragenlijst aan iemand anders door te geven. Het is namelijk belangrijk dat de vragenlijst wordt beantwoord door de persoon die zorg voor een chronische aandoening ontvangt. U mag de vragenlijst wel samen met iemand invullen.

Hoe kunt u meedoen?
U ontvangt een e-mail van uw huisarts met het verzoek om akkoord te geven voor het toesturen van de vragenlijst. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten.

Uw deelname wordt erg op prijs gesteld.Delen

Informatie

Geplaatst
26 september 2016

Onderwerp(en)
Diabetes, Hart- en vaatziekten, Longzorg
Uitgelicht
Uitnodiging informatie avond OCA
Uitnodiging informatie avond OCA
Geplaatst: 11 oktober 2019

Op woensdag 13 november 2019 wordt er een cliënten informatie avond georganiseerd door OCA Eindhoven. Het doel? Het vergroten van uw kwaliteit van leven.

Terugroepactie Ranitidine
Terugroepactie Ranitidine
Geplaatst: 7 oktober 2019

Gebruikt u maagzuurremmers? Dan is deze informatie belangrijk voor u!

Werken in het gezondheidscentrum?
Werken in het gezondheidscentrum?
Geplaatst: 2 oktober 2019

Nieuwsgierig hoe het is om als huisarts in een gezondheidscentrum te werken? SGE huisartsen Tamara van Eerd en Lieke Sanders vertellen het u!

Oktober = Stoptober SGE, stopt u mee?
Oktober = Stoptober SGE, stopt u mee?
Geplaatst: 30 september 2019

SineFuma verzorgt voor SGE de groepstraining: “Rookvrij! Ook jij?”. SGE zet zich in voor de gezondheid van alle Eindhovenaren en stoppen met roken geeft een enorme gezondheidswinst. Daarom gaan we dit najaar inzetten op de meest effectieve manier van stoppen met roken: groepstraining. SineFuma provides group training for SGE: “Quit smoking! You too?". SGE is committed to the health of everyone in Eindhoven and quitting smoking is a huge health gain. That is why this autumn, we are going to focus on the most effective way to quit smoking: with a group training.

Data griepvaccinatie
Data griepvaccinatie
Geplaatst: 24 september 2019

Heeft u een brief ontvangen met een uitnodiging voor de griepprik? In dit bericht staan de data ook nog een keer voor u op een rij.

Groot Eindhoven pakt Stoptober SGE op!
Groot Eindhoven pakt Stoptober SGE op!
Geplaatst: 23 september 2019

Groot Eindhoven heeft onze Stoptober campagne opgepakt. Nieuwsgierig? Lees het artikel hier. Groot Eindhoven has taken up our Stoptober campaign. Are you curious to know more? Read the article here.