For English, please use Google Translate (in the right corner of this page).

Bij Eindhoven Sport willen we graag alle Eindhovenaren in beweging krijgen en houden. 55-plussers zijn hierbij een belangrijke doelgroep. U bent nooit te oud om te bewegen maar soms kan het lastig zijn om een passende sport- of beweegactiviteit te vinden. Daarom biedt Eindhoven Sport gratis beweegadvies aan. De sportregisseur kijkt vrijblijvend welke sport- of beweegactiviteiten het beste bij uw interesse en mogelijkheden past.

Wat past bij mij?
De Eindhovense Liesbeth maakte ook gebruik van het gratis beweegadvies. Ze wilde graag iets aan beweging doen maar wist niet wat en waar. “Ik probeerde een paar lessen bij een sportschool maar dat werd niks. Via de website Eindhovensport.nl/sportvraag kwam ik in contact met Sportregisseur Marly. Zij dacht met mij mee en gaf passend beweegadvies met 5 verschillende opties die ik gratis kon uitproberen. Nu ga ik iedere week naar de gymnastiek in de wijk. Lid zijn van een vereniging, gezellig onder de mensen zijn en zo een stok achter de deur hebben om ook te gaan bewegen, past veel beter bij mij. Ik raad het beweegadvies zeker aan als je ook in beweging wil komen!”

Gratis beweegadvies op maat
Beweegadvies kan gratis aangevraagd worden op eindhovensport.nl/sportvraag. Sportregisseur Marly is één van de sportregisseurs bij Eindhoven Sport die contact met u opneemt. “Wanneer iemand bij me terecht komt voor beweegadvies ga ik eerst kijken wat er in de buurt allemaal is aan beweegactiviteiten. En dan combineer ik dat met waar, in dit geval, Liesbeth naar op zoek is, hoe lang ze wil reizen en op welke dagen ze wil sporten. Bij Eindhoven Sport hebben we veel kennis hoe je kunt bewegen/ sporten en welke clubs er zijn. Ook met vragen over een sporthulpmiddel of als sporten te duur voor je is, kan Eindhoven Sport je verder helpen.”


Delen

Informatie

Geplaatst
14 december 2022

Onderwerp(en)
Uitgelicht
De laatste corona-adviezen – het (zelf-)test- en isolatieadvies – vervallen
De laatste corona-adviezen – het (zelf-)test- en isolatieadvies – vervallen
Geplaatst: 20 maart 2023

Bij griep- en verkoudheidsklachten is het nog steeds belangrijk om alert te blijven, of die nu het gevolg zijn van het coronavirus of niet...

Bereikbaarheid tijdens de voorjaarsvakantie
Bereikbaarheid tijdens de voorjaarsvakantie
Geplaatst: 16 februari 2023

Van 20 t/m 24 februari is Stroomz in de ochtend tot 12.30 uur te bereiken voor de standaard huisartsenzorg. From February 20th to 24th, our healthcare centers are availabe for regular care till 12.30 pm.

Jongvolwassenen kunnen zich in 2023 kosteloos vaccineren tegen het HPV virus
Jongvolwassenen kunnen zich in 2023 kosteloos vaccineren tegen het HPV virus
Geplaatst: 14 februari 2023

Begin 2023 ontvangen 1,3 miljoen jongvolwassenen de uitnodiging voor vaccinatie tegen het humaan papillomavirus (HPV). Het gaat om zo’n 900.000 mannen en 400.000 vrouwen die geboren zijn tussen 1 januari 1996 en 31 december 2003.

Nieuws van de Cliëntenraad
Nieuws van de Cliëntenraad
Geplaatst: 6 februari 2023

Wij hebben als nieuw samengestelde cliëntenraad van Stroomz onze eerste reguliere vergadering gehad. Voor een deel van ons, de leden van voorheen de cliëntenraad van SGE met een nieuwe bestuurder, voor de leden van voorheen de PAR van DOH een oude bekende.

Zet u ook een stap naar gezonder leven?
Zet u ook een stap naar gezonder leven?
Geplaatst: 26 januari 2023

We willen allemaal plezierig en gelukkig ouder worden. Een gezond leven helpt daarbij. Voor iedereen betekent een gezond en prettig leven wat anders. We hebben allemaal onze eigen uitdagingen en wensen. Welke stap zet u naar een gezonder leven? Om u daarbij te helpen is de site www.destapnaargezonder.nl gelanceerd.

Overleven na overlijden – 6 daagse voor weduw-ouders
Overleven na overlijden – 6 daagse voor weduw-ouders
Geplaatst: 12 januari 2023

Uw partner is overleden, u blijft achter met uw kind(eren). Hoe weeft u dit verlies in uw leven? En hoe doen uw kinderen dat? Hoe veranderen de dynamieken in het gezin? In duizenden contexten van het dagelijks leven is uw verlies voelbaar en zoekt u een nieuwe weg.