For English, please use Google Translate (in the right corner of this page).

Bij Eindhoven Sport willen we graag alle Eindhovenaren in beweging krijgen en houden. 55-plussers zijn hierbij een belangrijke doelgroep. U bent nooit te oud om te bewegen maar soms kan het lastig zijn om een passende sport- of beweegactiviteit te vinden. Daarom biedt Eindhoven Sport gratis beweegadvies aan. De sportregisseur kijkt vrijblijvend welke sport- of beweegactiviteiten het beste bij uw interesse en mogelijkheden past.

Wat past bij mij?
De Eindhovense Liesbeth maakte ook gebruik van het gratis beweegadvies. Ze wilde graag iets aan beweging doen maar wist niet wat en waar. “Ik probeerde een paar lessen bij een sportschool maar dat werd niks. Via de website Eindhovensport.nl/sportvraag kwam ik in contact met Sportregisseur Marly. Zij dacht met mij mee en gaf passend beweegadvies met 5 verschillende opties die ik gratis kon uitproberen. Nu ga ik iedere week naar de gymnastiek in de wijk. Lid zijn van een vereniging, gezellig onder de mensen zijn en zo een stok achter de deur hebben om ook te gaan bewegen, past veel beter bij mij. Ik raad het beweegadvies zeker aan als je ook in beweging wil komen!”

Gratis beweegadvies op maat
Beweegadvies kan gratis aangevraagd worden op eindhovensport.nl/sportvraag. Sportregisseur Marly is één van de sportregisseurs bij Eindhoven Sport die contact met u opneemt. “Wanneer iemand bij me terecht komt voor beweegadvies ga ik eerst kijken wat er in de buurt allemaal is aan beweegactiviteiten. En dan combineer ik dat met waar, in dit geval, Liesbeth naar op zoek is, hoe lang ze wil reizen en op welke dagen ze wil sporten. Bij Eindhoven Sport hebben we veel kennis hoe je kunt bewegen/ sporten en welke clubs er zijn. Ook met vragen over een sporthulpmiddel of als sporten te duur voor je is, kan Eindhoven Sport je verder helpen.”


Delen

Informatie

Geplaatst
14 december 2022

Onderwerp(en)
Uitgelicht
LET OP: Storing apotheek groothandel
LET OP: Storing apotheek groothandel
Geplaatst: 24 mei 2023

Er is op woensdag 24 mei vanwege een grote storing bij onze groothandel geen medicatie aan ons geleverd. Hierdoor kunnen we mogelijk uw medicijnen niet leveren op het moment dat met u is afgesproken.

Mental Health Awareness Week 2023
Mental Health Awareness Week 2023
Geplaatst: 17 mei 2023

Mental Health Awareness Week (22 mei t/m 28 mei) staat dit jaar in het teken van onze gemeenschappen...

Bereikbaarheid Stroomz tijdens de meivakantie
Bereikbaarheid Stroomz tijdens de meivakantie
Geplaatst: 20 april 2023

Van 24 april t/m 5 mei zijn wij in de ochtend tot 12.00 uur te bereiken voor de standaard huisartsenzorg. Bij spoed en medische vragen die niet kunnen wachten tot de volgende dag zijn wij de gehele dag bereikbaar. From April 24th to May 5th, our healthcare centers are available for regular care till 12.00.

Van beweegadvies naar wekelijks in beweging
Van beweegadvies naar wekelijks in beweging
Geplaatst: 18 april 2023

Eindhoven Sport heeft sinds 2022 bijna 500 sportvragen beantwoord. Deze worden gesteld door Eindhovenaren..

Plan nu uw afspraak met de fysiotherapeut direct via de website
Plan nu uw afspraak met de fysiotherapeut direct via de website
Geplaatst: 6 april 2023

Vanaf nu is het mogelijk om direct via de website een afspraak te plannen met de Stroomz fysiotherapeut. Klik hier als u een afspraak wilt plannen.

De laatste corona-adviezen – het (zelf-)test- en isolatieadvies – vervallen
De laatste corona-adviezen – het (zelf-)test- en isolatieadvies – vervallen
Geplaatst: 20 maart 2023

Bij griep- en verkoudheidsklachten is het nog steeds belangrijk om alert te blijven, of die nu het gevolg zijn van het coronavirus of niet...